söndag 31 augusti 2008

Pussar - Nej tack!!!

Igår passade vi på att be Elin ta lite foton på vår lilla familj tillsammans. Det finns inte många kort på mej och Jonny tillsammans, så det är väll inte så stor chans att det kommer bli många tagna på oss tre tillsammans heller. Så jag bad därför Elin ta några foton på oss. Vi fick dock bearbeta Jonny ett bra tag bara för att få honom att raka sig, det gick tillslut men vår dotter uppskattade dock inte denna aktivitet. Hon blev arg som ett bi.
Nu ligger Jonny och Havanna och myser på soffan, Havanna släpper en fis och Jonny blir stolt som en tupp! Pappas flicka upp i dagen...

3 kommentarer:

maudan sa...

ojojoj vilken fin liten familj, nu måste mormor skylla på ont i benet också!!!!!!!!=)

Anonym sa...

Det är så kul att läsa det ni skriver och titta på alla bilder. Det verkar vara fullt upp med en liten Havanna i familjen.

Anonym sa...

Åhhhh...vi har ju inte tagit oss ut till er än. Förra söndan var Allan bakis och hade ingen lust att lämna soffan över huvudtaget! Förra veckan blev så stressig med jobb, i helgen har jag varit i Uppsala och den här veckan är Allan på jakt till söndag. Men nästa vecka borde det kunna bli en lucka. Jag vill också snusa lite på Havanna!

KRAM Anna