lördag 16 augusti 2008

Hemma på permission

Nu har Havanna äntligen fått komma hem och se hur vi har det. Mormor och Pia var här när vi anlände, hon hade varit en ängel och städat både inne, i växthuset och rensat ogräs åt oss. Så vi fick komma hem till ett rent och härligt hem. Havanna har redan hunnit pinka in sitt revir, det har blivit lite pink i soffan eftersom jag tydligen inte fått riktig rutin på att sätta på blöjan ännu. Det blev ett läckage och en lite fläck i soffan. Men det gör ingenting för vi älskar hela henne, med pink och allt. Det är helt otroligt vilka känslor man kan få för en person så fort. Hjärtat svämmar över när man tittar på henne och man önskar att man kunde skydda henne från allt hemskt. Nu ska vi passa på att gosa och mysa med henne och ta tillvara på den här tiden när vi alla tre kan vara hemma och ha så mysigt tillsammans.

6 kommentarer:

Familjen Palo sa...

Grattis till Havanna=) Kram från Johanna, Micke och Edvin i Gällivare

Anonym sa...

Havanna - vilket fint namn på en vacker liten tjej! Och så skönt att behandlingen funkar. Hoppas ni får komma hem snart och få lite lugn och ro...
Massor med kramar

Anonym sa...

Hej

Vilken upplevelse ni verkar ha varit med om på alla de sätt. Trots "dramatiken" lyser det verkligen igenom hur lyckliga ni är.

Ta hand om er så ses vi lite längre fram. / anou o hans

Anonym sa...

Jätte Grattis till er lilla Havanna.
Vi ser fram emot ett besök.

Sköt om er

hälsningar
Eva och Berit, Projektkontoret

KRAMAR

Anonym sa...

Hej!
Fick tips av Kicki om er blogg, jättekul att läsa! Vilken fin tjej ni fått! Havanna är jättefint namn, inte så vanligt. Du kanske har hört att vi också ska ha en lite bebis i vinter. Den ska komma vid jul, hoppas den undviker att komma just jul och nyår! Det ska bli jättekul och längtar mycket! Vi har också en blogg, vintertjarn.blogg.se (inte www).

Sköt om er och lycka till!

//Lina B

Anonym sa...

Jag är så glad för er skull !! Havanna är verkligen supersöt och det är ett jättefint namn !! kram karro