torsdag 4 september 2008

Tjejfika och babysång

Igår åkte jag och Havanna för att ta en fika med Sandra, vi träffades på Charm i Birsta. Efter vi käkat goda varmamackor så tog vi en liten shoppingrunda. Sandra fyndade 4 toppar för 100 kr och jag och Havanna köpte ett halsband som mormor ska få av oss ikväll. Havanna fick present av Sandra och Morgan, det var två bodys, ett par byxor och en jacka. Sedan hade Sandra också broderat en tavla till Havanna som hon ska ha på sitt rum. Tack så mycket - Sandra & Mogge! Som ni ser på bilden så tjöt hon av glädje när vi tittade på presenterna.

Sofie och Alva kom och hälsade på på kvällen. Alva myste lite med Havanna, men när hon tjöt till så tyckte Alva att det fick vara nog. Då skänkte hon tillbaks henne till mej. Alva hade valt present till Havanna och slagit in paketet till Havanna helt själv. Hon hjälpte också till att öppna paketet eftesom Havanna är för liten för att klara av det själv. Alva hade valt en sköldpadda som spelar om man drar i huvudet på den. Sen fick hon också en jättefin body och byxor av dem. Tackeli, tack, tack till Alva, Sofie och Ea!

När Jonny kom hem hade han också presenter med sig från hans arbetskamrater. Dom hade köpt två fina nallar, tallrikar och mugg plus en jättefin sångbok med tillhörande cd-skiva. Den ska vi genast pröva, för Havanna tittar så intresserat på en om man sjunger för henne. Tack till Jonnys arbetskamrater på Metso! På bilden så ser man även de presenter som Havanna fick av Sofie/Ea/Alva och även jeans och orange body som hon fick av Mormor i tisdags. Tack mormor! Idag åkte vi till församlingshemmet för att gå på Babysång - trodde vi! Men man var tvungen att stå på kö för att få gå på babysången, dom trodde att man kanske kunde få plats efter jul. Men dom hade öppna kyrkis när vi var där, så vi stannade en stund och bekantade oss med några andra mamma och barn. Eller rättare sagt så var det jag som gjorde det, Havanna sov sig igenom hela besöket. På tisdagar har dom dock "Drop in sång", så det kan vi gå på istället.

Inga kommentarer: