söndag 26 oktober 2008

Shoeshopping

Igår var jag, mamma, Havanna och Pia till Birsta. Både mamma och Havanna lämnade Birsta med ett par nya skor. Det var Havannas första skor och för momma är det nog par 1001. Både jag och Sandra tycker det är så synd att vi har större fötter än mamma. För i mammas garderob står 1000 par oanvända skor som vi gärna skulle hjälpa till att använda, men tyvärr så måste vi nog göra som askungens systrar och hygga av tårna eller hälarna för att få ner fötterna i dom. Havannas skor är ett par mjuka fodrade skor som blir bra att ha när hon ska åka och fira jul hos farmor och farfar i Gällivare, om hon inte hunnit växa ur dom tills dess.
På kvällen kom Sandra och hälsade på en sväng. Vi åt fruktsallad och lekte lite med Havanna. Momma gav Havanna en liten bananbit från fruksalladen som hon slukade med god aptit. När Sandra hade åkt för att jobba så kollade vi på Nyckeln till frihet och hade en mysig kväll.
I fredags så bestämde jag mej för att göra ett försöka att sluta med Havannas magdroppar. Hon har ju inte haft ont i magen på jättelänge men det har ju varit svårt att veta om det är pga magdropparna eller om hon inte har ont i magen överhuvudtaget. Så vi gjorde ett försök och det har inte varit några problem alls.

Inga kommentarer: