fredag 12 december 2008

Snön singlar ner

Nu har vi så fint vinterväder. Julgranen är så vacker där den står med snö i grenarna. Det har ju inte varit någon snö att tala om dom senaste två jularna, så det känns härligt med lite "riktigt" vinterväder. Imorgon ska vi ha myskväll med mamma, Sandra och Leffe. Det längtar jag efter!
Idag har vi varit på BVC och mätat Havanna. Nu väger hon nästan 8 kg och är 65 cm lång. Hon börjar bli lite tung att bära på nu, man slänger inte upp henne på ena armen lika lätt som förut. Efter vi varit på BVC så åkte vi in till stan och träffade Eva på Sushibar. Det var roligt att träffa henne och vi åt en smarrig lunch. När vi kom hem igen så var det bara att börja skotta. Det har kommit en del snö under dagen.
Idag fick lillgumman både huvudrätt och efterrätt när det var dags för middag. Morot som huvudrätt och banan som dessert. Hon smaskar på så gott hon kan, men det kommer lika mycket ut ur munnen, som ner i halsen tror jag.
Nu ska jag sätta mej och mysa i soffan med min lilla familj och titta på Idolfinalen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad mysig med snö !! Måste säga att du ser otroligt bra ut på kortet nere där ni badar!! Nu är det typ bara 11 veckor kvar för oss ... lite förlossningsrädsla har börjat smyga sig på! Ringer dig nån dag och då får du försköna själva förlossningen så mkt du kan !!!!