lördag 5 juli 2008

Semester - etapp 1

Imorgon är slutet på vår andra semestervecka, sedan återstår 7 dagar innan det är dags att gå tillbaks till jobbet. Vi började vår semester med att fira midsommar på Ingarö, något som blivit en tradition. Det var det fjärde året som Sandra och Morgan bjöd in till en välplanerad brakfest i Stockholms skärgård. Årets midsommarfirande blev lika lyckat som tidigare år, även om vi i år saknade Peter som satt på andra sidan jordklotet (Equador). Björn axlade dock en del av Peters ansvar och tog på spånkepsen.

Efter Ingarö fortsatte jag och Jonny till Magnus, Kattis och Frank i Finnboda. Där spenderade vi två härliga dagar med denna mysiga familj. Vi har inte träffat Frank sedan påsken 2007 och han har verkligen utvecklats till en unik och underbar person. Det är synd att vi inte är bättre på att hälsa på varandra, för vi trivs så himmla bra tillsammans med dem.


Nästa mål blev Storvreta, familjen Barrljung har köpt hus och det var första gången vi skulle få se var Ida, Micke och Elias flyttat. Dom har skaffat sig ett mysigt hus med trädgård. Roligt att dom tog steget och köpte huset, Ida hördes lite orolig på telefonen när det var dags att lägga bud men det ligger väll lite i hennes natur att få fundera lite extra och streta imot en aning. Huset passar dem och jag tror att de kommer att få det hur bra som hells där. Det var roligt att träffa dem men det var synd att jag var så trött (det börjar kännas att man är i åttonde månaden), hade önskat att jag varit mer allert och kunnat tagit bättre vara på tiden med min älskade Ida - en av mina allra bästa vänner!
Vi hann också med att hälsa på Karin som flyttat till Skölsta tillsammans med Johan. Där fick vi också lära känna deras lilla son Thedor, han cruisade runt i gåstolen och har redan fått en motorcykel av pappa. Karin är lika härlig som alltid, spontan, naturlig och härligt glad!

Skyttorp var sista målet på semesteretapp 1. Vi åkte till pappa, Janet och Kristian, där fick vi middag på altanen och sedan var det dags för fotboll i Storvreta. Fredrik, Sara och Andreas stannade kvar med oss i Skyttorp och vi fick istället "the grand tour" i Fredriks lägenhet. Andreas var lite mer motsträvig att visa upp sin lägenhet, vi får väll kolla på den nästa gång... Fredrik och Sara har också köpt båt, en grön lite Ockelbo som heter "Lilla grodan". Så nu har dom semesteraktiviteterna planderade för i år.

3 kommentarer:

Frank och jag sa...

Hej Disa och Jonny!
Vad roligt att du startat en blogg. Jag kommer att följa den med glädje! Det som är så bra med en blogg är att vi som inte bor så nära er ändå kan följa med i vad som händer i era liv och på så vis känna oss delaktiga.

Adressen till min blogg är: frankojag.blogspot.com
Den är tyvärr lite halvtråkig nu eftersom vår digitalkamera har gått sönder. Det är inte lika roligt att skriva utan bilder- inte lika roligt att läsa heller... Vi ska snart fixa en ny och då kommer det att knäppas!

Hoppas att vi ses snart
Många kramar!!

Anonym sa...

Tja, va fin den var, bloggen alltså!
Du är väldig bra på att skriva Disa, superkul att läsa. Nu måste Jonny oxå göra ett inlägg. Kanske kan han berätta lite om när han byggde bastun. Skulle vara kul och veta hur många öl han druckit när han räknade på totalkostnaden...hehe...kram kram

Anonym sa...

Hej på er
Vilken fin blogg. Vi har redan röstat på namn. Ser fram emot fler inlägg och inte minst en träff "i den riktiga världen". / Anou o Hans