onsdag 9 februari 2011

Vad blir det för mat?

Jag hade tänkt att vi skulle testa morotssoppan som var i senaste Buffetidningen, men nu börjar jag tänka om. Soppa är inte "riktig mat" i mitt huvud, snarare en förrätt. Så när jag börjar bli hungrig så duger det inte längre att göra soppa. Men nej, nu ska jag stå fast vid min ursprungliga plan - morotssoppa smaksatt med färsk ingefära får det bli! Hmm…jag börjat alltså redan bli hungrig eftersom jag haft denna innre diskussion med mig själv

2 kommentarer:

Anonym sa...

Morotssoppa är gott men kom ihåg att använda ekologiska morötter så slipper du allt gift....

Kram
Katarina

Disa Kastebo sa...

Det var Alnömorötter som stoppades i soppan, så då inbillar jag mig att de var mycket nyttiga. De har ju iallafall inte transporterats lång väg, vad det nu har med näringsvärdet att göra.

Smakexposionen som utlåvades i Buffé uteblev tyvärr och vi tuggade i oss en hel del mackor för att ha nått att stå sig på.