måndag 29 mars 2010

Kortvecka

Då var måndagen avklarad. Jag har börjat förbereda lite för inför Gällivareresan på torsdag. Det mesta av tvätten är fixad, blommorna har fått sig en ordentlig vattning och lite allmän röjning i huset har jag hunnit med. Skönt att vi skall flyga till Gällivare, tidsmässigt blir det en avsevärt mycket kortare resa. Istället för ca 10 timmars bilresa blir det ca 3-4 timmar med färd till Kramfors flygplats och flygresa.

Vi har haft en lugn helg, iallafall jag och Havanna. Istälelt för att vara på dagis så spenderade Havanna hela fredagen med momma. Momma var ledig eftersom min moster Pia kommit på besök. Jag åkte till dem efter jobbet och fick middagen serverad när jag kom. Det blev fläskgryta med äpplen, en specialitet som bara mamma kan göra. Det var väldigt gott! Jonny var i Övik på fredag med jobbet, dom curlade och käkade middag och avslutade kvällen på stan. På söndag träffade vi Marika och Peter och gjorde en repris på Las Vegas-brunchen som Casinot serverar på söndagar. Så vi fick god mat och några trevliga timmar tillsammans med Mojkan och Peppe.

Här kommer ett par bilder på min lilla hjälpreda. När vi kommer hem på dagarna så diskar Havanna medan jag lagar mat, en rutin som funkar bra. När lillgumman får plaska i vatten så håller hon sig nöjd och glad medan jag får mat på bordet.

Inga kommentarer: