fredag 17 september 2010

Havannas lillebror

Det blev ett spännande första möte, Havanna kröp med förväntansfull min fram till bäbisen som låg inlindad i en filt på sängen. Hon var direkt redo att ta honom i famnen och ropade så glatt till pappa för att meddela att hon hade lillebror i knät. Hon såg dock lite skeptisk ut när lillebror skulle amma och tyckte att pappa kunde ta över den sysslan. Men sen gosade vi ihop oss alla tre i sängen och det var okej att lillebror fick äta lite.

Nu på eftermiddagen har lillebror fått behandling för sina låga trombocytvärden och det är väll risk för att vi kommer få stanna flera nätter här, eftersom allt brukar stanna av lite på helgerna. Men vi hoppas naturligtvis att den här första kuren ger så mycket effekt att de tycker att det är rikfritt att få låta oss åka hem på permis.
 Ett par kort från gårdagen:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättegrattis till nya "bäsen". Storasyster Havanna ser verkligen stolt ut där hon sitter i sängen med "lilleman" på sitt knä.
Varma hälsningar Kerstin R

Sandra sa...

Stort grattis till hela familjen! Vad roligt att det blev en pojke, en Jonny Jr. Längtar tills vi får ses nästa gång! Många varma kramar från Sandra