söndag 25 juli 2010

Feber, prickar och en ny cykel

Vi kom hem från vår campingtripp i lördagskväll och eftersom Havanna blev febrig på söndag så var det extra skönt att vara hemma. Det är inte så kul att vara ute och flänga land och rike runt om man inte mår bra. Hon har förmodligen haft 3-dagarsfeber, för när man har det skall man ha feber i ca3 dygn och när febern går ner så kommer det en massa utslag. Så nu har vi en prickig liten donna här hemma.

I tisdags kom Fredrik på besök, han var påväg hem till Uppsala från stugan. Havanna var inte nå vidare i form när han hälsade på så tyvärr visade hon inte sina bästa sidor. Hon var mammig och pappig och visade inte så mycket tilldens till att vilja umgås med Fredrik. Men det kommer fler chanser inom kort. För min snälla lilla lillebror erbjöd sig att komma och hjälpa till med att sätta kakel och klinkers i vårt badrum under vecka 31.

I onsdags kom morfar på besök, han är sol och kvist i stugan denna vecka då Janet har åkt hem en vecka för att jobba. Morfar ville ta med Havanna på leksaksaffären så vi då tog vi en liten tur, trots att hon fortfarande hade lite feber. Med sig från leksaksaffären kom bl.a. en liten cykel, så nu är det bara att börja träningen!

Inga kommentarer: